Over ons

KSA Zeveneken:

Op zoek naar een jeugdbeweging waar kinderen zich volledig kunnen uitleven, originele activiteiten spelen en vrienden maken voor het leven? Bij KSA Zeveneken kan het allemaal!

Je goed voelen in je vel en vooral veel plezier maken, daar draait het om! Ravotten, gekke spelletjes spelen en elke zomer op kamp. Onze gemotiveerde leiding zorgen we voor de beste groepsgeest en een hoop plezier.

Hoe word ik lid?

Om lid te worden van onze KSA moet je alleen maar contact opnemen met de hoofdleiding. Alle gegevens vind je  bij het tabblad ‘contact’.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 35 euro (kamp en extra activiteiten niet meegerekend). Je kan drie keer gratis komen proberen voor je beslist om je in te schrijven.

Wat gebeurt er met dat geld?

Van die 35 euro gaat 27 euro naar verzekeringen. Zo is uw kind het hele jaar verzekerd op onze activiteiten. De overige 7 euro wordt besteed aan de aankoop van nieuw materiaal (dit zijn nieuwe ballen, verf, knutselgerief …), verwarming, water …

Wanneer gaan de activiteiten door?

De vergaderingen gaan telkens door op zaterdagnamiddag van 13.30 tot 17.00 in onze lokalen in de Hoekstraat 2 (oude gemeenteschool) te Zeveneken. Raadpleeg ons 3-maandelijkse boekje om te zien wanneer welke groepen activiteiten hebben? Om te weten in welke groep je zit, kijk je bij het tabblad ‘groepen’, waar je de leeftijd kan zien.

Wie van al dat spelen grote dorst en honger krijgt, brengt €1 mee voor een drankje en een koekje.

Uitrusting:

Omdat we een jeugdbeweging zijn en daar ook trots om zijn dragen alle leden een blauw KSA hemd en een sjaaltje. Er is ook de mogelijkheid om een coole KSA t-shirt of trui te kopen, maar dit is niet verplicht.

Om dit te bestellen: zie ‘contact ‘, of spreek de leiding aan op de KSA voor of na de activiteit